Элис- собака-позитив ищет дом в Финляндии!
Участников: 2
Stray-Petersburg :: Животные :: Счастливые сердца - Kodin saaneet :) :: Санкт-Петербург, Россия - Pietari, Venäjä
Страница 1 из 1
Элис- собака-позитив ищет дом в Финляндии!
ЭЛИС
Elis
Arvioitu syntymäaika: 7.1.2013
Säkäkorkeus: 48 cm
Paino: 22 kg
Steriloitu.
Elis hylättiin ulos kodistaan lokakuussa kaupungin ulkopuolelle. Löydettäessä hänen silmänsä oli pahoin vaurioitunut. Tyttö pääsi turvaan kotihoitoon kaupunkiin. Elis vietiin tutkimuksiin klinikalle ja siellä eläinlääkäri teki päätöksen silmän poistosta. Sitä ei enää olisi pystytty pelastamaan.
Elis asuu nyt kotihoidossa kerrostalossa. Hän on ystävystynyt perheen poikakoiran kanssa. Muiden tyttökoirien kanssa ei tule toimeen ollenkaan ja hän etsiikin kotia ainoana koiran tai poikakoiran kaverina.
Elis rakastaa ihmisiä ja hän on aktiivinen koiruus. Ihmisen läheisyys on hänellä tärkeä asia, myös yhdessä tekeminen. Hän tykkää ulkoilla paljon, leikkiä, hyppiä ja juosta ihmisen kanssa. Tyttö tulee loistavasti toimeen kaikkien ihmisten kanssa: lasten, aikuisten ja vieraidenkin. Elis tahtoisi pian oman kodin turvaan, oman ihmisen luokse!
http://www.venajankatukoirat.fi/koirat/nartut/koirat/140/Elis
ЭЛИС
Дата рождения: 07.01.2013
Рост: 48 см
Вес: 22 кг
Привита, стерилизована.
В октябре 2013 года Элис была брошена за городом своими хозяевами. Кода её нашли, у неё был травмирован глаз.
Собаку перевезли в город, во временную семью. После необходимых исследований- сделали операцию по удалению глаза.
Сейчас Элис живет в квартире многоэтажного дома. Дружит с собакой-мальчиком.
Прекрасно относится к детям и всем людям, знакомым и не знакомым.
К собакам-девочкам может относится плохо, подраться.
Обожает людей. Ей очень надо быть рядом с хозяином. Другие собаки ей не особенно нужны.
Отношение к кошкам- неизвестно.
Элис очень активная собака, любит много гулять с людьми, бегать, прыгать. Элис- собака-компаньон.
Гуляет на поводке два раза в день.
Ест сухой корм. Аллергии нет.
В декабре 2013 года проведена операция по удалению глаза.
Может реагировать на сильные геомагнитные явления (затмение), повышением давления.
07.12.2013:
19.10.2013:
Куратор: Татьяна 9 911 833 57 12
Временная семья: Татьяна 8 981 151 33 42
Elis
Arvioitu syntymäaika: 7.1.2013
Säkäkorkeus: 48 cm
Paino: 22 kg
Steriloitu.
Elis hylättiin ulos kodistaan lokakuussa kaupungin ulkopuolelle. Löydettäessä hänen silmänsä oli pahoin vaurioitunut. Tyttö pääsi turvaan kotihoitoon kaupunkiin. Elis vietiin tutkimuksiin klinikalle ja siellä eläinlääkäri teki päätöksen silmän poistosta. Sitä ei enää olisi pystytty pelastamaan.
Elis asuu nyt kotihoidossa kerrostalossa. Hän on ystävystynyt perheen poikakoiran kanssa. Muiden tyttökoirien kanssa ei tule toimeen ollenkaan ja hän etsiikin kotia ainoana koiran tai poikakoiran kaverina.
Elis rakastaa ihmisiä ja hän on aktiivinen koiruus. Ihmisen läheisyys on hänellä tärkeä asia, myös yhdessä tekeminen. Hän tykkää ulkoilla paljon, leikkiä, hyppiä ja juosta ihmisen kanssa. Tyttö tulee loistavasti toimeen kaikkien ihmisten kanssa: lasten, aikuisten ja vieraidenkin. Elis tahtoisi pian oman kodin turvaan, oman ihmisen luokse!
http://www.venajankatukoirat.fi/koirat/nartut/koirat/140/Elis
ЭЛИС
Дата рождения: 07.01.2013
Рост: 48 см
Вес: 22 кг
Привита, стерилизована.
В октябре 2013 года Элис была брошена за городом своими хозяевами. Кода её нашли, у неё был травмирован глаз.
Собаку перевезли в город, во временную семью. После необходимых исследований- сделали операцию по удалению глаза.
Сейчас Элис живет в квартире многоэтажного дома. Дружит с собакой-мальчиком.
Прекрасно относится к детям и всем людям, знакомым и не знакомым.
К собакам-девочкам может относится плохо, подраться.
Обожает людей. Ей очень надо быть рядом с хозяином. Другие собаки ей не особенно нужны.
Отношение к кошкам- неизвестно.
Элис очень активная собака, любит много гулять с людьми, бегать, прыгать. Элис- собака-компаньон.
Гуляет на поводке два раза в день.
Ест сухой корм. Аллергии нет.
В декабре 2013 года проведена операция по удалению глаза.
Может реагировать на сильные геомагнитные явления (затмение), повышением давления.
07.12.2013:
19.10.2013:
Куратор: Татьяна 9 911 833 57 12
Временная семья: Татьяна 8 981 151 33 42
Последний раз редактировалось: Darina_ (Пт Апр 17, 2015 12:15 pm), всего редактировалось 1 раз(а)
Darina_- Сообщения : 12
Дата регистрации : 2015-03-29