(v) Miša-Baltik etsii kotia Suomesta - Миша
Участников: 5
Stray-Petersburg :: Животные :: Счастливые сердца - Kodin saaneet :) :: Санкт-Петербург, Россия - Pietari, Venäjä
Страница 1 из 1
(v) Miša-Baltik etsii kotia Suomesta - Миша
аватар
Miša-Baltik
Arvioitu syntymäaika: 1.2011
Säkäkorkeus: 50 cm
Sirutettu, rokotettu
Mišan äiti asuu iäkkään pariskunnan luona Pietarin laitamilla Pavlovskin kaupungissa ja pennuista ovat jäljellä vain Miša ja Manja. Lähellä asuva nainen otti pennut hoiviinsa.
Nyt Miša ja Manja-sisko asuvat talossa, jossa on uloskäynti pihamaalle. Niiden lisäksi talossa asuu muitakin koiria ja kissoja.
Mišalla on upea luonne, se on erittäin kuuliainen poika ja pitää kovasti sijaisemännästään. Miša osaa kulkea hihnassa ja tulee kutsusta luokse. Se rakastaa leikkiä muiden koirien kanssa, erityisesti se pitää lähistöllä asuvasta kodittomasta uroskoirasta. [/quote]
30-11-2011
Misan kuulumisia
Misa asuu maaseudulla siskonsa kanssa.Hoitopaikassa on aidattualue jossa misalla ja siskolla on pihalla oma asumus.
Misa menee hihnassa puistoon jossa voi olla vapaana,leikkii toisten koirien kanssa,ja tulee takaisin kun kutsutaan.
Misa on vapaana myös piha-alueella ja sen läheisyydessä,ei karkaa etemmäksi.
Tuntematonta ihmistä haukkuu peloissaan hoitajan takaa.
Misa ei ole agressiivinen,tutustumisen jälkeen haluaa olla ihmisen lähellä.Misa pitää erityisesti hyväilyistä.
Syö kotiruokaa,vihanneksia ja lihaa.
Ruokaansa ei vartioi.Misa on steriloitu.
Misa on vain väliaikaisesti nykyisessä hoitopaikassa.
http://www.kodittomat-koirat.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1219:mia-baltik&catid=57:kodittomat-urokset&Itemid=76
Миша (брат Маши https://stray-petersburg.forum2x2.ru/t73-topic)
дата рождения 01-2011
рост 50 см
Мама Миши живет при доме престарелых в Павловске, а из ее щенков остались только Миша и Маша… Их спасла и приютила живущая неподалеку женщина.
Сейчас Миша живет со своей сестрой в доме с выходом на участок. В доме кроме них есть другие собаки и кошки.
Характер у Миши замечательный, очень послушный мальчик. Очень любит свою временную маму. Ходит на поводке, подходит на имя. Обожает играть с другими собаками, особенно любит старого бездомного пса, живущего на их улице.
Куратор Екатерина 8-921-097-60-01
Miša-Baltik
Arvioitu syntymäaika: 1.2011
Säkäkorkeus: 50 cm
Sirutettu, rokotettu
Mišan äiti asuu iäkkään pariskunnan luona Pietarin laitamilla Pavlovskin kaupungissa ja pennuista ovat jäljellä vain Miša ja Manja. Lähellä asuva nainen otti pennut hoiviinsa.
Nyt Miša ja Manja-sisko asuvat talossa, jossa on uloskäynti pihamaalle. Niiden lisäksi talossa asuu muitakin koiria ja kissoja.
Mišalla on upea luonne, se on erittäin kuuliainen poika ja pitää kovasti sijaisemännästään. Miša osaa kulkea hihnassa ja tulee kutsusta luokse. Se rakastaa leikkiä muiden koirien kanssa, erityisesti se pitää lähistöllä asuvasta kodittomasta uroskoirasta. [/quote]
30-11-2011
Misan kuulumisia
Misa asuu maaseudulla siskonsa kanssa.Hoitopaikassa on aidattualue jossa misalla ja siskolla on pihalla oma asumus.
Misa menee hihnassa puistoon jossa voi olla vapaana,leikkii toisten koirien kanssa,ja tulee takaisin kun kutsutaan.
Misa on vapaana myös piha-alueella ja sen läheisyydessä,ei karkaa etemmäksi.
Tuntematonta ihmistä haukkuu peloissaan hoitajan takaa.
Misa ei ole agressiivinen,tutustumisen jälkeen haluaa olla ihmisen lähellä.Misa pitää erityisesti hyväilyistä.
Syö kotiruokaa,vihanneksia ja lihaa.
Ruokaansa ei vartioi.Misa on steriloitu.
Misa on vain väliaikaisesti nykyisessä hoitopaikassa.
http://www.kodittomat-koirat.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1219:mia-baltik&catid=57:kodittomat-urokset&Itemid=76
Миша (брат Маши https://stray-petersburg.forum2x2.ru/t73-topic)
дата рождения 01-2011
рост 50 см
Мама Миши живет при доме престарелых в Павловске, а из ее щенков остались только Миша и Маша… Их спасла и приютила живущая неподалеку женщина.
Сейчас Миша живет со своей сестрой в доме с выходом на участок. В доме кроме них есть другие собаки и кошки.
Характер у Миши замечательный, очень послушный мальчик. Очень любит свою временную маму. Ходит на поводке, подходит на имя. Обожает играть с другими собаками, особенно любит старого бездомного пса, живущего на их улице.
Куратор Екатерина 8-921-097-60-01
Последний раз редактировалось: Vargen (Сб Сен 03, 2011 7:17 pm), всего редактировалось 3 раз(а)
Vargen- Сообщения : 36
Дата регистрации : 2011-06-15
Re: (v) Miša-Baltik etsii kotia Suomesta - Миша
Екатерины, у кот. Маня и Миша:921 097 60 01
Оль, вставь в гл пост пож.. И к Мише и к Маше....
Оль, вставь в гл пост пож.. И к Мише и к Маше....
vilma- Администратор
Дата регистрации : 2011-06-11
Мишке и Машке фоточки по лучше... БЫ....
В Пушкине живет форучанка, она помогала с фото, сейчас выставлю её тел.
Ольга а у тебя нет знакомых в Пушкине, Чтобы пофотографировать этих ребят, да и других у меня там хватает....
Ольга а у тебя нет знакомых в Пушкине, Чтобы пофотографировать этих ребят, да и других у меня там хватает....
vilma- Администратор
vilma пишет:Мишке и Машке фоточки по лучше... БЫ....
Наталья, увы... нет знакомых в тех краях, но поспрашиваю, конечно!
Vargen- Сообщения : 36
Дата регистрации : 2011-06-15
Спасибо, Ольга! послала на размещение на КК
vilma- Администратор
Новости перенесены в главпост.
vilma- Администратор
Последний раз редактировалось: наташка-дворняжка (Пн Дек 26, 2011 7:26 pm), всего редактировалось 1 раз(а)
наташка-дворняжка- Сообщения : 1081
Дата регистрации : 2011-08-18
В анкете не хватает данных о весе, чипировании, вакцинации и кастрации щенка? Добавьте, пож-та
Stray-Petersburg :: Животные :: Счастливые сердца - Kodin saaneet :) :: Санкт-Петербург, Россия - Pietari, Venäjä
Страница 1 из 1
Права доступа к этому форуму: