Алиса-подружка Альберта AlisaIN ( Albertin kaveri) etsii kotia Suomesta (id N597-1)
Участников: 2
Stray-Petersburg :: Животные :: Счастливые сердца - Kodin saaneet :) :: Санкт-Петербург, Россия - Pietari, Venäjä
Страница 1 из 1
Алиса-подружка Альберта AlisaIN ( Albertin kaveri) etsii kotia Suomesta (id N597-1)
AlisaIN ( Albertin kaveri)
AlisaIN ( Albertin kaveri)
Syntynyt: suunilleen 03-2012
Korkeus: 55-57cm
Paino: 19-20kg
Sterilisoitu, mikrosirutettu, rokotettu
Alisa ( Albertin kaveri) -ilmestyi kadulle noin 3 kuukauden ikäisenä. Oli todennäköisesti kotikoirana ennnen, ei pelkää ihmisiä. Alisa ystävystyi Albertin kanssa ja ovat siitä lähtien asuneet yhdessä rautatien lähettyvillä ulkona. Sillä on alustoja ja vilttejä huonon sään varalle ja ruokaa, mutta omistajia ei ole. Alisa kuitenkin kovasti odottaa omistajaansa, menee aina jokaisen ohikulkijan luokse. Alisa on nuori, elämästä nauttiva tyttö. Leikkisä ja hellä. Rakastaa kun sitä silitetään. Luottaa kaikkiin ihmisiin, rakastaa leikkiä lapsien kanssa. Katsoen Alisan nuoreen ikään se saattaa välillä vähän innostua liikaa leikin aikana ja näykkiä, mutta nopeasti lopettaa. Alisa on hyvin kiintynyt Alberttiin. Leikkii, juoksee ja muuten vaan makoilee Albertin kanssa.
Sopii täydellisesti aktiiviseen perheeseen.
Ei ole sairastanut tai kärsinyt traumoista.
Täysin terve.
Рост (в холке): 55-57
Вес: 19-20 кг
Стерилизована, чипирована.привита
Алиса оказалась на улице в возрасте 3-х месяцев. В прошлом она была домашней, людей не боится. Алиса подружилась с Альбертом . Живут вместе у железной дороги на улице! У неё есть временное укрытие от плохой погоды и еда, но нет хозяина. А она его очень ждёт и ищет в каждом прохожем!
Алиса молодая, очень жизнерадостная девочка. Игривая и ласковая. Очень любит когда гладят. Доверяет всем людям, любит играть с детьми. Так как она еще очень молода, может заиграться и прикусывать. Но, быстро останавливается. Неразлучна со своим другом Альбертом . Играет, бегает и просто лежит рядом с ним постоянно!
Идеально подойдет активной семье.
Травм и болезней не было.
здорова.
Куратор IN
Последний раз редактировалось: tanya&asya (Ср Ноя 14, 2012 8:56 pm), всего редактировалось 3 раз(а)
tanya&asya- Сообщения : 219
Дата регистрации : 2012-03-13
Re: Алиса-подружка Альберта AlisaIN ( Albertin kaveri) etsii kotia Suomesta (id N597-1)
Татьяна! спасибо ОГРОМНОЕ.
Фоточки- классные.
пойдем в работу
Фоточки- классные.
пойдем в работу
vilma- Администратор
Дата регистрации : 2011-06-11
tanya&asya- Сообщения : 219
Дата регистрации : 2012-03-13
Stray-Petersburg :: Животные :: Счастливые сердца - Kodin saaneet :) :: Санкт-Петербург, Россия - Pietari, Venäjä
Страница 1 из 1
Права доступа к этому форуму: