Дина ищет дом в Финляндии
Участников: 2
Stray-Petersburg :: Животные :: Счастливые сердца - Kodin saaneet :) :: Санкт-Петербург, Россия - Pietari, Venäjä
Страница 1 из 1
Дина ищет дом в Финляндии
Arvioitu syntymäaika: 15.04.2010
Säkäkorkeus: 43 cm
Paino: 18 kg
Pietarissa
Syntymäaika 15.04.2010, paino 18 kg ja säkäkorkeus 43 cm.
Rokotettu ja leikattu.
Nuori nainen oli ulkoilemassa koiraa, kun vastaan tuli poika pennun kanssa. Poika löysi pentu ulkona ja yrittänyt tuoda kotiin, mutta ei saanut lupaa vanhemmilta ja nyt poika tarjosi pentu kaikille vastaantulevalle ihmiselle. Näin Dina pääsi hoitoon sen naisen luokse. Tyttö asuu nyt kerrostalonasunnossa, perheessä on yksi koira ja kissa. Dina ystävystyi kaikkien kanssa, jos toinen koira syö Dinan kupista, Dina menee syömään hänen kupista. Eli ruoka ja paikka ei vahtii, ovikelloon ei haukku. Hihnassa voi vetää, mutta lopettaa kun nykäistään vähän. Sisäisti, hyvin tulee toimeen muiden koirien kanssa ulkona, ystävällinen, fiksu ja hauska koira. Toivomme, että Dina pian löytää oman kodin Suomesta.
http://www.kodittomat-koirat.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1142:dina&catid=29:kodittomatnartut&Itemid=75
Ольга+7-921-568-29-20
e-mail olg67_67@mail.ru
Brenda- Сообщения : 549
Дата регистрации : 2011-06-21
Re: Дина ищет дом в Финляндии
Ольга,напишите,как себя сейчас ведет Дина? Что в поведении изменилось? Как с людьми,детьми,другими собаками? Сделайте видео прогулки,фоточки новые сюда размещайте.
Brenda- Сообщения : 549
Дата регистрации : 2011-06-21
Re: Дина ищет дом в Финляндии
Да. Диночка давно размещена. Нужнообновить и пополнить информаию о ней.
Было бы просто отлично!
Было бы просто отлично!
vilma- Администратор
Дата регистрации : 2011-06-11