(v) Sonata-R etsii kotia Suomesta - Тихая скромница Соната-R ищет семью в Финляндии! (id N524)
Участников: 2
Страница 1 из 1
(v) Sonata-R etsii kotia Suomesta - Тихая скромница Соната-R ищет семью в Финляндии! (id N524)
аватар
Sonata-R
Syntynyt: lokakuu 2008
Korkeus: 53-55cm
Paino: 20-23kg
Sterilisoitu ja mikrosirutettu
Asuu koiratarhassa yhdessä muiden koirien kanssa. Tulee toimeen muiden korien kanssa hyvin.
Ulkoilee vapaasti koiratarhan pihassa. Kulkee myös hyvin hihnassa.
Sisätiloissa asunnossa käyttäytyy hyvin. Ei vahdi ruokaansa.
Sonata on rauhallinen ja hiljainen koira. Ei hauku menlkein koskaan. Hellyydenkipeä mutta ei vaativa, hyväsydämminen ja alistuva.
Tuntemattomien ihmisten kanssa se käyttäytyy varautuneesti. Seuraa heidän liikkeitä. Tuttujen kanssa hyvin sosiaalinen, antaa tassun ilomielin.
Tottelee ja kuuntelee hyvin. Antaa tehdä erillaisia toiminpiteitä esim. kynsien leikkaus, korvien putsaus jne. Ei yritä dominoida tai olla johtaja, on enemmän seuraaja.
Täysin terve
перевод Майи
http://www.kodittomat-koirat.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1344:sonata-r&catid=29:kodittomatnartut&Itemid=75
Соната-R
Дата рождения октябрь 2008 года
Рост 53-55 см. Вес 20-23 кг.
Привита нобиваком 15 октября 2011 года
Стерилизована. Чипирована.
Живет в приюте в домике с другими собаками. Со всеми собаками ладит.
Выгуливается свободно на территории приюта. На поводке ходит хорошо.
Дома себя ведет спокойно. Еду не охраняет.
Очень тихая и скромная собачка, практически не лает. Ласковая, но не навязчивая, доброжелательная, характер покладистый. Тихая скромница, очень спокойная собака.
К незнакомым людям относится настороженно, предпочитает осмотреться. Со знакомыми общительна, дает лапу.
Хорошо слушается. Разрешает делать любые косметические процедуры. Не лидер, скорее ведомая.
Куратор Екатерина 8-950-038-44-19
Sonata-R
Syntynyt: lokakuu 2008
Korkeus: 53-55cm
Paino: 20-23kg
Sterilisoitu ja mikrosirutettu
Asuu koiratarhassa yhdessä muiden koirien kanssa. Tulee toimeen muiden korien kanssa hyvin.
Ulkoilee vapaasti koiratarhan pihassa. Kulkee myös hyvin hihnassa.
Sisätiloissa asunnossa käyttäytyy hyvin. Ei vahdi ruokaansa.
Sonata on rauhallinen ja hiljainen koira. Ei hauku menlkein koskaan. Hellyydenkipeä mutta ei vaativa, hyväsydämminen ja alistuva.
Tuntemattomien ihmisten kanssa se käyttäytyy varautuneesti. Seuraa heidän liikkeitä. Tuttujen kanssa hyvin sosiaalinen, antaa tassun ilomielin.
Tottelee ja kuuntelee hyvin. Antaa tehdä erillaisia toiminpiteitä esim. kynsien leikkaus, korvien putsaus jne. Ei yritä dominoida tai olla johtaja, on enemmän seuraaja.
Täysin terve
перевод Майи
http://www.kodittomat-koirat.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1344:sonata-r&catid=29:kodittomatnartut&Itemid=75
Соната-R
Дата рождения октябрь 2008 года
Рост 53-55 см. Вес 20-23 кг.
Привита нобиваком 15 октября 2011 года
Стерилизована. Чипирована.
Живет в приюте в домике с другими собаками. Со всеми собаками ладит.
Выгуливается свободно на территории приюта. На поводке ходит хорошо.
Дома себя ведет спокойно. Еду не охраняет.
Очень тихая и скромная собачка, практически не лает. Ласковая, но не навязчивая, доброжелательная, характер покладистый. Тихая скромница, очень спокойная собака.
К незнакомым людям относится настороженно, предпочитает осмотреться. Со знакомыми общительна, дает лапу.
Хорошо слушается. Разрешает делать любые косметические процедуры. Не лидер, скорее ведомая.
Куратор Екатерина 8-950-038-44-19
Последний раз редактировалось: vasilisa (Вс Сен 08, 2013 8:41 pm), всего редактировалось 1 раз(а)
vasilisa- Сообщения : 277
Дата регистрации : 2011-06-26
Re: (v) Sonata-R etsii kotia Suomesta - Тихая скромница Соната-R ищет семью в Финляндии! (id N524)
переводим текст
vilma- Администратор
Дата регистрации : 2011-06-11
Re: (v) Sonata-R etsii kotia Suomesta - Тихая скромница Соната-R ищет семью в Финляндии! (id N524)
Спасибо!
Перевод вставлен в главпост.
vilma- Администратор
Дата регистрации : 2011-06-11
Спасибо!